marți, decembrie 04, 2012

Expoziţie neprogramată sau talent marca CENT


Biblioteca CENT găzduieşte prima expoziţie personală a Nicoletei Benzar, elevă în clasa a IX-a E la liceul nostru. Deşi nu s-a simţit încă suficient de pregatită să îşi expună lucrările, a fost cumva forţată, în sensul bun al cuvantului, de subsemnata. Mi-a atras atenţia la Competiţia talentelor CENT, din noiembrie 2012 şi am convins-o să expună câteva lucrări sub genericul "Siluete şi portrete".
Nicoleta Benzar are 15 ani şi este pasionată pe de o parte de desene grafice, iar pe de altă parte de literatura, după cum mi-a mărturisit d-na prof. Livia Buciuman. Se spune că graficienii sunt persoane cu o sensibilitate aparte, calitate care le oferă posibilitatea de a crea opere de artă şi de a reproduce elemente din mediul înconjurător sau portrete foarte aproape de cele reale. Dar atunci când o asemenea persoană mai are şi înclinaţii literare, sensibilitatea atinge cote extreme.
Nicoleta speră ca într-o zi să-i fie apreciate la adevărata valoare abilităţile pe care şi le-a format cu timpul prin multă muncă. Gestul Nicoletei de a-şi  expune public creaţiile, la prima personala cere atenţia noastră şi solicită o reacţie din partea vizitatorilor.
Vă aşteptăm.



                                                        
BiblioCENT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.