miercuri, martie 06, 2013

CENT – partener în Proiectul „Patrula de reciclare”


 Patrula de reciclare este un proiect realizat de Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec în parteneriat cu Primăria Baia Mare şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş. Patrula de reciclare se desfăşoară sub forma unui program educaţional de protecţie a mediului, centrat pe colectarea şi reciclarea DEEE în unităţile de învăţământ.
Prin intermediul acestui program, organizatorii pun la dispoziţie un sistem de colectare DEEE accesibil şi urmăresc încurajarea obiceiului de colectare selectivă. În plus, programul are şi o componentă educaţională, prin care ajută elevii să înţeleagă unele dintre cauzele poluării mediului şi să conştientizeze faptul că reducerea acestora depinde de fiecare dintre noi.

În holul Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare au fost  instalate kit-uri de colectare DEEE, compuse din 3 containere de carton pentru colectarea aparaturii electrice, electronice şi electrocasnice de mici dimensiuni, becurilor/neoanelor şi bateriilor. Şi cum reciclarea nu trebuie sa fie o povara organizatorii i-au asociat  un design distractiv.


Spor la reciclat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.