miercuri, martie 26, 2014

Am învins!



  "Absolute Winner”

 

FE Marasig SRL





"The 20th International Trade Fair of Student Firms”, Praga,  17-19 martie 2014


          Târgul a adunat 144 de întreprinderi virtuale din Belgia, Bulgaria, Cehia, Italia, Austria, România, Rusia, Suedia, Slovacia, Spania, care au expus şi vândut produsele şi serviciile pe o piaţă competitivă, virtuală.
            Elevii  de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”, care au participat la a 20-a ediţie a Târgului Internaţional al Firmelor de Exerciţiu de la Praga, au reuşit să demonstreze că sunt serioşi, responsabili, profesionişti, o adevărată echipă. Dovadă stau şi rezultatele obţinute.

        Marele câştigător a fost Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare  care a obţinut Premiul "Absolute winner”, prin FE Marasig SRL, administrată de elevii clasei a XI-a A, prof. coordonator Mitrea Mariana.

           FE Gold&Silver SA, administrată de elevii clasei a XI-a B, prof. coordonator Kosa Laura a luat Premiul II la secţiunea  spot "My country in three minutes".
         FE Charriott SRL, clasa a XII A, prof. coordonator Hoban Carmen a obţinut locul 4 la secţiunile „The best presentation” şi The best catalog cu un stand expoziţional în care au pomovat produse din  zona şi tradiţiile din Maramureşul Istoric.
 
          Pe lânga diplome şi cupe, antreprenorii au fost recompensaţi şi cu premii consistente în bunuri, din partea sponsorilor. 
       Alături de participanţi au fost trup şi suflet prof.Nicoleta Han, director adj. şi prof.Alina Natalia Pop.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.