joi, octombrie 27, 2016

Concurs "ZIUA MULŢUMIRII"



            Elevi de la Colegiul Economic "Nicolae Titulescu" Baia Mare, coordonaţi de prof. Alina Pop, au participat la Concursul Regional de Creaţie Literară şi Plastică "Ziua mulţumirii" (CAER 2016), secţiunea creaţie literară (elaborare ale unei compuneri /poezii/ eseu, în care elevii au prezentat mulţumiri faţă de tot ceea ce Dumnezeu ne oferă)   iniţiat de Liceul Teologic  Penticostal Baia Mare, în perioada 01.10.2016 - 25.11.2016.
           Scopul proiectului: păstrarea valorilor morale și spirituale și promovarea atitudinii de mulţumire prin manifestarea creativității si originalităţii elevilor.
             După faptă, a venit şi răsplata:
"Pornind de la acest îndemn  al apostolului Pavel ne-am gândit să inițiem o provocare pentru copiii din învățământul preșcolar, pentru  elevii din clasele primare, gimnaziale și liceale si pentru cadrele didactice, oferindu-le posibilitatea să-și exprime recunoștința față de Dumnezeu prin creațiile personale (compuneri, poezii, eseuri, fotografii). Într-un context social și cultural în care nemulțumirea și frustrările legate de diverse aspecte ale vieții sunt tot mai prezente, promovarea unor activități având ca temă mulțumirea este binevenită.  În același timp oferă și posibilitatea punerii în valoare a creativității și  originalității elevilor."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.