joi, februarie 09, 2017

Premii pentru elevii de la C.E.N.T.



Concursul interjudeţean de Biologie, Chimie si Protecţia mediului, ediţia 2017, organizat de către Departamentul de Chimie şi Biologie din cadrul Facultăţii de Ştiinţe a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, s-a  adresat elevilor claselor a 12-a de la toate tipurile de licee, teoretice, industriale si vocaţionale. Competiţia a  constat din 10 întrebări teoretice şi/sau probleme (tip grilă), la alegere.
Motivaţia pentru învăţare influenţează procesul de învăţare în sine şi, implicit, rezultatele acestui proces.Felicităm toți elevii participanți și profesori care i-au pregătit.
Conform Regulamentului de admitere al Facultăţii de Ştiinţe, elevii care au participat la acest concurs pot folosi (la cerere) nota de la concurs la calcularea mediei de admitere pentru oricare din cele 5 specializări coordonate de către Departamentul de Chimie şi Biologie (1. Chimie  2. Biologie  3. Controlul si expertiza produselor alimentare  4. Ingineria produselor alimentare  5. Ştiinţa mediului).
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.