luni, martie 20, 2017

Experiența Erasmus+ în Granada



În  perioada  20 martie-07 aprilie 2017, Colegiul Economic ,,Nicolae Titulescu” din Baia Mare participă la etapa de mobilitate din cadrul programului Erasmus+,  Acțiunea Cheie KA1- Proiectul  în consorțiu  nr.2016-1-RO01-KA102-023604, cu titlul ,,ECVET- un pas în internaționalizarea competențelor în turism și alimentație”, al cărui coordonator este.
Beneficiarii  acestui  proiect  sunt  14 elevi  din  cadrul liceului nostru,  calificarea Tehnician în turism, profilul Servicii. Alături de ei participă doamna director, prof. Crina Georgeta Buda, în calitate de responsabil cu implementarea şi monitorizarea proiectului,  doamnele prof. Anca Apostol şi prof. Natalia Danciu, responsabile cu pregătirea şi formarea profesională a elevilor.
Granada, capitala provinciei cu acelaşi nume din comunitatea autonomă Andaluzia în Spania de sud  este gazda elevilor noștri pentru 21 de zile, într-un stagiu de pregătire practică în instituţii hoteliere de 3 şi 4 stele. 
Prezentul proiect dublează componenta teoretică a învăţării din ciclul liceal cu o componentă practică, răspunzând nevoii principale a viitorului absolvent de liceu tehnologic de a beneficia de o pregătire de specialitate  cât  mai  apropiată  de mediul real,  de piaţa  muncii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.