marți, iunie 12, 2018

AMPRENTE: trecut, prezent, viitor!

        Se împlinesc nouă  ani de când lăsăm amprente literare la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare.
   „Cum trăieşte C.E.N.T.? La această întrebare încearcă să contureze un răspuns AmprenteSuntem optimişti,suntem încăpăţânaţi, suntem idealişti  şi sperăm că amprentele noastre, puţine la număr acum, vor stârni reacţii, vor fi supuse criticii, întrucât şi exercitarea criticii este un exerciţiu al raţiunii, dar cel mai mult sperăm că ne vor aduce noi prieteni şi colaboratori”, scria doamna prof. dr. Adriana Cînţa la apariţia primului număr ar revistei CENT  în anul 2009.
        Revista şcolară este o fotografie fidelă a activităţilor ce se desfăşoară în şcoală, a preocupărilor învăţăceilor şi magiştrilor, a parteneriatelor cu diverse instituţii şi organizaţii. Amprente a cunoscut, de-a lungul timpului, transformări benefice şi a continuat să existe prin entuziasmul unor profesori şi elevi care nu au căutat o efemeră popularitate, ci au scris-o după voinţa şi putinţa lor. Din anul 2011 revista a fost înregistrată la Centrul Național ISSN, din cadrul Bibliotecii Naționale a României și a primit codul ISSN 2069-685X. 
             Ca o încununare a activităţii colectivelor de redacţie, care în timp s-au mai schimbat, anul acesta  revista noastră a fost răsplătită cu Premiul I la Concursul Revistelor  Şcolare, ediţia 2018. Nutrim speranţa  că publicaţia îşi va continua apariţiile şi va avea rezultate frumoase de-a lungul timpului, cu alte generaţii de elevi care să marcheze prin creaţiile lor evoluţia C.E.N.T. prin ani.
          Te invităm să rasfoieşti online toate numerele revistei Amprente pe site-ul colegiului.
          Colectivul de redacție mulțumește tuturor elevilor şi profesorilor școlii care au contribuit cu articole și ilustrații în revista Amprente, de-a lungul timpului!
               
                prof. Crina-Georgeta Buda - director
                prof. dr. Nicoleta Maria Han - director adjunct
                prof. Livia Buciuman - coordonator
                prof. dr. Vlad Andreica - coordonator
                bibliotecar, Ludmila Bayza - redactare şi corectură
                analist programator, Florin Gălăţanu - tehnoredactare şi editare grafică
                eleva Patricia Coman - colaborator
                eleva Andreea Seling - colaborator
                elevul Alex Dragoş - colaborator
                elevul Cătălin Colceru – colaborator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.