joi, octombrie 18, 2018

De la teorie la practică: aranjarea mesei pentru dejun

TemaMise-en-place pentru dejun
Grup ţintă: elevi din anul III A,  învăţământ profesional, specializarea Turism şi alimentaţie, calificarea Ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație
Locul de desfăşurare: Laboratorul de practică şcolară al C.E.N.T. Baia Mare
Coordonator elevi : prof. instruire practică Ioana Neamţ
Scopul: activitate practică pentru dezvoltarea deprinderilor şi  abilităţilor de aranajare a mesei
        Mise en place–ul este operatiunea de pregătire şi aranjare a mobilierului şi obiectelor de inventar (farfurii, tacâmuri, pahare, şerveţele, etc), destinate meselor principale (mic dejun, dejun si cina), grupurilor de turişti şi meselor oficiale.
         Pentru că au învăţat că mise-en-place-ul generează opinia clienților despre calitatea servirii, elevii au fost atenţi la fiecare detaliu.

Informaţii şi fotografii furnizate de prof. Ioana Neamţ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.