luni, noiembrie 18, 2019

CENT la ceas aniversar

       Într-o atmosferă solemnă, cu mare încărcătură emoţională, vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu ora 10, în sala de sport au fost celebraţi 60 de ani de existenţă ai Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare. 
      La ceremonia organizată cu prilejul aniversării  a 60 de ani de învăţământ economic au participat reprezentaţi ai Instituţiei Prefectului judeţului Maramureş, Primăriei Baia Mare, Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş,  Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş,
actuali şi foşti profesori, elevi şi foşti „titulescieni”, părinţi şi alţi invitaţi.
           Cu acest prilej, reprezentanţii forurilor administrative județene au înmânat doamnei director prof. Crina Georgeta Buda diplome de excelenţă, în semn de apreciere pentru cei 60 de ani de tradiție și excelență în educație.
            Printre oaspeții  sărbătorii au fost și profesorii din generații mai vechi, care au  transmis mesaje elevilor de azi.
        Sărbătoarea colegiului a fost prilej de bucurie, de evocãri, de revedere cu oameni dragi care iubesc şcoala şi care revin cu drag, acasã.
 prof. Maria Popan
ec. Aurica Trifan
 prof. dr. Florian Roatiş
prof. Pavel Filip
          Au  fost vizionate:  filmul aniversar CENT – Trecut, prezent şi viitor -  60 de ani în câteva clipe, secvenţe ale timpului nostru şcolar, ale vietilor noastre petrecute împreunã
şi mesajele video transmise de  absolvenţi, din diferite generaţii şi colţuri ale lumii. Ne-am bucurat să-i revedem!
       Trupa de teatru Illusion a colegiului a prezentat publicului  un fragment din piesa de teatru „Garoafele domnului Trandafir” de Tudor Muşatescu.
                Muzica şi dansul popular au încheiat,cu  multă voie bună, festivitatea.
În loc de epilog...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.