marți, ianuarie 28, 2020

Magie cu ciocolată: Lava cake

        Activitatea practică: preparare  Lava cake sau  Vulcan de ciocolată, derulată  azi,  28  ianuarie  a.c., face parte din seria acţiunilor săptămânale, desfăşurate cu elevii care frecventează învăţământul profesional, în laboratorul de practică şcolară al Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, coordonator elevi  instruire practică: prof.dr. Călin Morariu.
    Participanţi: elevii din anul II A,  învăţământ profesional, specializarea Turism şi alimentaţie, calificarea Bucătar.
      Scopul: activitate practică pentru dezvoltarea deprinderilor şi  abilităţilor specifice meseriei de bucătar.
           Moelleux au chocolat sau Lava cake,  asa cum este cunoscută, este regina prăjiturilor în ultimii ani. Minunea de ciocolată este o combinaţie de prăjitură şi ciocolată fluidă care se revarsă ca o lava din interior. Se serveşte cu fructe proaspete şi îngheţată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.