luni, mai 04, 2020

Teste de antrenament pentru pregătirea examenului de bacalaureat 2020


Ministerul Educației și Cercetării (MEC), prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), pune la dispoziția elevilor, săptămânal, teste de antrenament pentru pregătirea  Examenului de Bacalaureat.  Aceste teste sunt elaborate de specialiștii CNPEE,  în concordanță cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului educației, adică fără materia semestrului al II-lea.    
Pentru a facilita abordarea de către candidați a pregătirii examenului de bacalaureat, MEC a reorganizat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat.
Recomandarea este ca rezolvarea testelor să se facă în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse). După publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluări.
Reamintim că în ziua de luni sunt postate testele, iar vinerea baremele de evaluare și notare.

Setul 1            Bareme
Setul 2            Bareme
Setul 3            Bareme
Setul 4            Bareme
              Setul 5            Bareme
              Setul 6            Bareme
              Setul 7            Bareme
              Setul 8            Bareme

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.