vineri, octombrie 15, 2021

Sărbătorim Ziua Mondială a Alimentației


16 octombrie  este declarată Ziua Mondială a Alimentației. Elevii claselor a X-a A și a XI-a B învăţământ profesional de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, împreună cu dascălii lor, prof. Copos Daniela și prof. Rațiu Oana, au marcat în avans această zi prin activități specifice în laboratorul de practică școlară. "Am dorit să ne arătăm îndemânarea, îndeletnicirea  și abilitățile practice pe care le învățăm și aplicăm practic prin sărbătorirea Zilei Mondiale a Alimentaţiei. Trebuie să avem grijă de noi chiar prin alimentație.


       O lume întreagă luptă pentru un stil de viață sănătos și pentru o nutriție inteligentă. Între nevoie și plăcere, între viciu și refugiu, mâncarea ne ține în viață și ne influențează viitorul, așadar, să învățăm împreună să mâncăm corect."

Educația timpurie privind obiceiurile alimentare sănătoase, alegerea unei alimentații echilibrate, evitarea risipei alimentare reprezintă comportamente responsabile care trebuie încurajate pentru a avea și pe viitor motive pentru a sărbători Ziua Mondială a Alimentației.

Mănâncă sănătos și trăiește frumos!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.