sâmbătă, februarie 01, 2014

Clopoțelul va suna într-o clădire nouă

Lucrările de reabilitare, extindere și modernizare a Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” s-au încheiat, iar oficialitățile locale au făcut în 31 ianuarie a.c. recepția finală a acestui obiectiv. Proiectul a implicat construirea unei aripi noi, pe lângă corpul principal și etajarea acestuia, dar și dotarea cabinetelor și laboratoarelor. S-au realizat 14 săli de clasă noi, șase grupuri sanitare, cabinet medical și rampe pentru persoanele cu dizabilități.
Toate sălile de clasă și laboratoarele au mobilier nou, s-au amenajat: un laborator de informatică, dotat cu 32 de computere, un laborator de patiserie-cofetărie utilat cu 26 de plite, 14 cuptoare, 26 de spălătoare, 10 mese de lucru din inox, 4 frigidere si 2 combine frigorifice și un laborator de științe, dotat cu tot materialul didactic necesar.
„Pentru mine este un lucru important ca am reușit sa finalizam proiectul acum, la începutul anului, și cred că va fi un obiectiv de referință în ceea ce înseamnă învățământul din Baia Mare”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.   (video)
       Inaugurarea noului corp, care include tot circuitul educațional al Colegiului Economic „Nicolae Titulescu”, se va face odată cu reînceperea cursurilor, după vacanța   intersemestrială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.