marți, decembrie 08, 2015

Târgul F. E. „RIVULUS DOMINARUM TINERET”, 2015


Firme virtuale puse în practică de elevi au fost prezente în cadrul Târgului Firmelor de Exerciţiu „RIVULUS DOMINARUM TINERET”, ediţia a IX-a,   organizat de Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare,  în perioada 4-5  decembrie 2015, la Centrul de Instruire şi Marketing al C.C.I. Maramureş. 
Reprezentanţii celor 120 de firme participante din 18 județe : Alba, Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Buzău, Cluj, Galaţi, Hunedoara, Ialomiţa,  Iaşi, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Timiş, Vrancea și municipiul București au prezentat cele mai bune idei de afaceri  și au demonstrat abilitățile antreprenoriale.


           Mai multe imagini de la evenimentul care s-a derulat pe parcursul a două zile - amenajare standuri, deschidere oficială, derulare tranzacţii, program artistic susţinut de elevii noştri şi festivitatea de premiere - sunt postate pe pagina de Facebook a Colegiului, la secţiunea fotografii - albume.

La categoria “Cea mai bună firmă la toate secţiunile”, premiul I a fost adjudecat de două firme: una de la CENT Baia Mare (FE Charriott SRL, prof. Carmen Teodora Hoban),
iar o alta a Colegiului Tehnic nr. 1 din Vadu Crişului, Bihor (FE Just Art SRL, prof. Adriana Jolţe).
Pe locul II s-a situat firma FE Alter-Ed-Tour SRL (prof. Loredana Roxana Baciu) a Liceului Teoretic “Emil Racoviţă” din Baia Mare, iar pe locul IIIFE Decostar SRL (prof. Natalia Nan) de la CENT Baia Mare.  
Două firme de exerciţiu din Maramureş au fost răsplătite cu menţiunea I: FE La Poalele Gutâiului SRL (prof. Adina Costinar) de la Colegiul Economic “Pintea Viteazul” din Cavnic şi FE Brilliant SRL (prof. Călin Morariu) de la CENT Baia Mare. Menţiune II a obţinut FE The Golden Desert SRL (prof. Maria Adelina Cristea), iar menţiune IIIFE Tian Fu SRL (prof. Lidia Alexandra Păun-Năstase), ambele de la Colegiul Economic “Costin C. Kiriţescu” Bucureşti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.