vineri, iunie 16, 2017

Şcoală Europeană, ediţia 2017

 Competivitate. Educație. Notorietate. Tradiție

Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare a fost desemnat câştigător la ediţia a XIV-a a Concursului naţional „Şcoală Europeană“. În cadrul competiţiei organizate de către Ministerul Educaţiei au participat 117 unităţi de învăţământ preuniversitar, care au derulat o serie de proiecte în cadrul programelor europene din domeniul educaţiei si formării profesionale.
În cadrul concursului au fost evaluate calitatea şi coerentă managementului şcolii, reliefate atât în documente, dar şi în ceea ce priveşte impactul pe care l-au avut activităţile derulate.
Suntem un colegiu cu elevi şi cadre didactice bine pregătiţi, iar lucrul acesta este demonstrat de rezultatele obţinute nu numai la olimpiade, ci şi la concursuri.
Diplomele şi trofeul „Scoală Europeană” au fost înmânate reprezentaţilor unităţilor şcolare într-o ceremonie găzduită de Palatul Parlamentului. Din delegaţia colegiului nostru au făcut parte doamnele:  director, prof. Crina Georgeta Buda şi director adjunct, prof.dr. Nicoleta Han, alături de eleva Elisa-Anamaria Criste, din clasa a 11-a  F, preşedinte Consiliul Şcolar al Elevilor din C.E.N.T.
Odată primit, Certificatul „Şcoală Europeană” este valabil pentru o perioada de trei ani, după care vom  candida din nou pentru a reconfirma titlul obţinut.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.