Vineri, 27 aprilie, de la ora
11, în Sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” din Baia
Mare, va avea loc ediţia a VIII-a a
Simpozionului şi Concursului naţional de comunicări ştiinţifice intitulat „S. O. S. - Producţia de alimente”.
Proiectul este realizat de către Colegiul Economic
„Nicolae Titulescu” din Baia Mare în parteneriat cu: Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş,
Universitatea Tehnică Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare,
Direcţia Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş, Casa
Corpului Didactic Maramureş şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare.
Concursul naţional pentru elevi cuprinde:
-Secţiunea I : Info-culinar – concurs naţional de
desene realizate cu ajutorul calculatorului (aplicaţia Paint sau alta) având ca
temă promovarea unei alimentaţii sănătoase.
-Secţiunea II : Mâncând sănătos, ne protejăm viaţa! –
concurs de proiecte în aplicaţia PowerPoint având ca temă promovarea unei
alimentaţii sănătoase.
-Secţiunea III: Alimentele - prieteni sau duşmani –
concurs naţional de desene având ca temă promovarea unei alimentaţii sănătoase.
Lucrările Simpozionul naţional „S.O.S. - Siguranţă, Oportunităţi, Soluţii în domeniul alimentar”
se vor desfăşura astfel:
-Secţiunea I: Educaţie pentru sănătate şi stil de viaţă
sănătos
-Secţiunea a II-a: Riscuri asociate producţiei
şi/sau distribuţiei de alimente
-Secţiunea a III-a: Alimentele tradiţionale şi cele
ecologice în actualul context economic
naţional şi european
-Secţiunea a IV-a: Alimente destinate persoanelor cu
nevoi speciale.
Cele mai bune lucrări vor fi
publicate în Revista Alimedia, ISSN 2247–8078, disponibilă pe site-ul C.E.N.T.
aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.