joi, octombrie 17, 2019

Programul ,,Iniţiativa Globală pentru Tineri” – The John Maxwell Team România


        Elevii Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare au participat la Programul ,,Iniţiativa Globală pentru Tineri” – The John Maxwell Team România, o mişcare internaţională care constă în evenimente comunitare gratuite cu subiecte variate, cum ar fi dezvoltarea leadershipului, anti-abuz, stima de sine şi altele pentru a ajuta tinerii din comunităţile din jurul lumii să se dezvolte.
           Tinerii sunt formaţi, inspiraţi şi împuterniciţi să aibă o imagine pozitivă de sine, să se respecte pe ei înşişi şi pe ceilalţi, să fie influenţe pozitive şi vor învăţa că eşecurile pot conduce la succes.
        Activităţile au avut loc în cursul zilei de 14 şi 15 octombrie 2019  în sala festivă. Au participat elevi din clasele IX-XI, formarea lor a fost realizată de Erica Venemozer, fostă elevă a colegiului:  Azi am trait emotia de a intra pe poarta Colegiul Economic "Nicolae Titulescu" Baia Mare, este liceul pe care l-am absolvit si eu acum cativa ani! Multumesc pentru deschiderea cadrelor didactice de a adauga valoare tinerilor, de a construi impreuna o lume mai buna! Stiti ce senzatie minunata este sa te duci sa le adaugi valoare, sa le simti energia!
           Au  fost activităţi dinamice în care elevii au fost încurajaţi să reflecteze asupra calităţilor pe care le au, asupra modalităţilor prin care pot căpăta mai multă încredere în forţele proprii. Elevii au conştientizat rolul pe care îl au în familie, în şcoală şi în societate, în general. Metode de lucru utilizate pe parcursul formării: conversaţia, dialogul, socializarea, schimbul de opinii, prezentări Power Point, vizionarea unor videoclipuri, exerciţii de autocunoaştere şi munca pe grupe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.