joi, mai 30, 2013

Mesajul domnului prefect Anton Rohian la cursul festiv de absolvire

       
Sunt onorat să vă transmit sincerele mele felicitări la festivitatea de absolvire a promoţiei 2013.
Aici v-ați format personalitatea ca elevi, iar dumneavoastră, stimaţi profesori, aţi fost cei care le-aţi oferit fundamentul de cunoştinţe, sfaturi şi îndemnuri bune, aţi reprezentat modele pentru absolvenții de astăzi şi le-aţi insuflat dorinţa de a studia mai departe şi de a urma cursurile unei instituții de învățământ superior, cursuri postliceale sau de a se încadra în muncă, în specializările studiate.
            Liceul este locul unde am trăit farmecul adolescenţei şi unde am închegat prietenii care dau constanţă vieţii însăşi. Liceul reprezintă, poate, perioada cea mai frumoasă în care tot ceea ce în plan uman poate fi mai frumos. Anii de liceu lasă nostalgie şi profunde amintiri, care îşi pun puternic amprenta asupra personalităţii noastre.
 Imaginea dirigintelui, a dascălului iubit şi apreciat pentru munca lui rămâne imprimată pentru totdeauna în conştiinţa elevilor.
            Fiecare dintre dumneavoastră, distinși absolvenți, veți purta de-a lungul vieţii asemenea imagini aureolate de recunoştinţă și de mulțumire cadrelor didactice și părinților care v-au fost aproape și  v-au sprijinit pe parcursul acestor ani.
            Aduc omagiul, preţuirea şi consideraţia mea dascălilor care s-au dăruit pentru prestigiul liceului şi care şi-au pus nobila menire în slujba elevilor pentru a-i ajuta să se realizeze în viață.
 În acest context, cu semnificaţi aparte, dumneavoastră, dragi elevi absolvenți, vă transmit, în aceste momente festive, gândurile mele de prețuire, de multă sănătate și fericire, adresându-vă totodată mulțumiri pentru tot ceea ce ați realizat până în prezent și dorindu-vă succes în continuare.

VIVAT! CRESCAT! FLOREAT!

Prefect
Ing. Anton Rohian



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.