joi, aprilie 23, 2015

NYC International Trade Show 2015


            In perioada 13-15 aprilie 2015, la New York s-a desfasurat Youth Business Summit  (cea mai mare competitie de bussines pentru tineret din lume) unde au fost prezenti peste 4000 de elevi de pe cinci continente.
           Evenimentul a constat in doua sectiuni: Global Bussines Challenge (Plan de afaceri international) si International Trade Show (Targul international al firmelor de exercitiu).
 
            Elevii Colegiului Economic ”Nicolae Titulescu” Baia Mare din cadrul firmei de exercitiu Marasig
 au avut o prestatie deosebita, reusind sa obtina „Silver Level” la „Booth Design Competition” (Locul 2 la sectiunea Stand).
        Echipa a fost compusa din elevii: Olar Adrian Ilie, Bilan Maria Bianca, Valeanu Andreea Raluca, Negrea Catalin Anton, Chira Alexandru Petrisor, Buia Alexandra, Horzsa Razvan Bogdan, Buda Paul Stefan, Medan Roland Catalin, Olar Raul Sorin. 
       Grupul a fost coordonat de prof. Talpos Elena Agneta, prof. Tamas Monica (Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu”) si prof. Olar Mircea (Palatul Copiilor Baia Mare).
         Dupa competitie echipa a fost primita, joi, 16 aprilie 2015, la Consulatul General al României din New York de către Ioana Gabriela Costache, consul general al României la New York.
        Elevii au primit o lectie pentru viata si orientare in cariera, au putut sa puna intrebari despre invatamantul superior din Statele Unite, oportunitatile de dezvoltare profesionala de peste ocean, de asemenea li s-au oferit sfaturi despre modul cum pot sa devina oameni de succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.