miercuri, decembrie 07, 2016

Daruind vei dobandi implinire din zâmbetul celui care a primit de la tine ceea ce avea nevoie


           În ajun de Moş Nicolae elevii clasei I A, învăţământ profesional, împreună cu d-na dirigintă, prof. Teodora Palencsar, au fost la colindat la clasa pregătitoare pentru copiii care trăiesc în comunitatea de pe Pirită. Au dus cadouri si bucurie. Consiliul Şcolar al Elevilor C.E.N.T., coordonat de prof. Alina Pop, a oferit sprijinul material pentru a le dărui celor mici căciuli, mănuşi şi fulare, iar colindătorii au completat darurile cu dulciuri şi fructe, oferite cu mult drag.

Azi am cunoscut nişte copii minunaţi şi inteligenţi care nu au viaţa tocmai roz. Îmi pare bine că am reuşit azi să le aduc zâmbetul pe buze cu nişte mici atenţii.” (Criste Elisa, preşedinte BEx al CŞE-CENT )

În  6 decembrie a.c. li s-au alăturat d-na  prof. Pop Alina şi reprezentantele Consiliului Elevilor CENT, Criste Elisa Anamaria si Grebleş Adriana Gabriela prilej cu care au oferit pachete copiilor de grădiniță de pe Pirită.


Nu vă puteți imagina câtă bucurie si uimire a fost pe chipul celor mici. Trebuie cu toții să mulțumim pentru ce avem fiecare în parte! Cu siguranță ne vom mai duce la cei mici!”(prof. Teodora Palencsar)

Împreună, putem să le redăm copiilor defavorizaţi din România dreptul la copilărie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.