Concurs culinar, ediţia a-II-a
Prepararea unui sortiment de pizza
data: 16.12.2016, ora 10:00
Locaţia: Laboratorul de practică şcolară al C.E.N.T. Baia
Mare
Participanţi: elevii claselor din învăţământul
profesional, domeniul “Turism şi alimentaţie”.
Coordonatori
elevi: prof.
instruire practică Morariu Călin (coordonator proiect),
prof. instruire practică Copos Daniela, prof. instruire practică Neamţ Ioana, laborant Morariu Lidia, laborant Alisie Ramona, reprezentant Pizzeria Cinquecento Baia Mare
prof. instruire practică Copos Daniela, prof. instruire practică Neamţ Ioana, laborant Morariu Lidia, laborant Alisie Ramona, reprezentant Pizzeria Cinquecento Baia Mare
Mulţumim reprezentantului partenerului în proiectul nostru educaţional!
design afiş, diplome şi foto: Ludmila Bayza, bibliotecar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.