vineri, decembrie 16, 2016

Profesia, de la gust la artă - imagini

Concurs culinar, ediţia a-II-a
 Prepararea unui sortiment de pizza
data: 16.12.2016, ora 10:00 
Locaţia: Laboratorul de practică şcolară al C.E.N.T. Baia Mare
Participanţi: elevii claselor din învăţământul profesional, domeniul “Turism şi alimentaţie”.
         Coordonatori elevi: prof. instruire practică Morariu Călin (coordonator proiect),
 prof. instruire practică Copos Daniela, prof. instruire practică Neamţ Ioana, laborant Morariu Lidia, laborant Alisie Ramona, reprezentant Pizzeria Cinquecento Baia Mare
 Mulţumim reprezentantului partenerului în proiectul nostru educaţional!
design afiş, diplome şi foto: Ludmila Bayza, bibliotecar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.