Tema
activităţii: preparare „Pandişpan cu mac”
Grup
ţintă: eleve din anul III A, învăţământ profesional,
specializarea Turism şi alimentaţie, calificarea
Ospătar (chelner)/Vânzător în unități de
alimentație
locul
de desfăşurare: Laboratorul de practică şcolară al C.E.N.T. Baia Mare.
Coordonator elevi : prof. instruire practică Morariu
Călin
Scopul activităţii: dezvoltarea abilităţilor practice.
Materiile prime şi ingredientele folosite, conform reţetei:
Activitatea
a avut ca scop evidenţierea deprinderilor dobândite de elevi, colaborarea şi conlucrarea
acestora la realizarea preparatului.
Pe
lângă faptul că elevele au pus în practică noţiunile
asimilate în timpul orelor de curs, la materiile de specialitate, la final li s-a oferit posibilitatea ca munca lor sa fie “gustată” şi
apreciată de colegele lor, elevele cazate în internat,care servesc masa la
cantina liceului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.