marți, octombrie 31, 2017

„Profesia,de la gust la artă, concurs culinar, ediţia a III-a

             Proiect educaţional organizat de Colegiul Economic „Nicolea Titulescu” din Baia Mare în parteneriat cu Colegiului Tehnic „Transilvania” şi “Pizzeria Cinquecento”, partener de practică al C.E.N.T.
tema activităţii: Realizarea omletelor
locul de desfăşurare:  Laboratorul de practică şcolară al C.E.N.T.
data: 31.10.2017,ora 9:00
        Grup ţintă: elevi ai claselor din Învăţământul profesional, specializarea “Turism şi alimentaţie”, anii 1,2 şi 3 din cadrul Colegiului Economic „Nicolae Titulescu Baia Mare şi Colegiul Tehnic „Transilvania” Baia Mare
Invitat special: dl. Anegroaiei Liviu, administrator “Pizzeria Cinquecento”
Sortimentele gătite de elevi:
1.Omletă cu ciuperci
2.Omletă cu salam
3.Omletă cu cârnaţ
4.Omletă cu slănină
5.Omletă cu brânză şi şuncă
6.Omletă cu ceapă,ardei şi mexico mix
Coordonatori proiect:
 -director prof. Buda Crina Georgeta, Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare
 -prof. instruire practică Morariu Călin, Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare
 -prof. Ghiras Cornelica, Colegiul Tehnic “Transilvania” Baia Mare
 -prof. Viman Leon, Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.