Proiect educaţional organizat de Colegiul Economic „Nicolea
Titulescu” din Baia Mare în parteneriat cu Colegiului Tehnic „Transilvania” şi “Pizzeria
Cinquecento”, partener de practică al C.E.N.T.
tema activităţii: Realizarea omletelor
Grup ţintă: elevi ai claselor din Învăţământul profesional,
specializarea “Turism şi alimentaţie”, anii 1,2 şi 3 din cadrul Colegiului
Economic „Nicolae Titulescu Baia Mare şi Colegiul Tehnic „Transilvania” Baia
Mare
Invitat special: dl. Anegroaiei Liviu, administrator “Pizzeria Cinquecento”
Sortimentele gătite de elevi:
1.Omletă cu ciuperci
2.Omletă cu salam
3.Omletă cu cârnaţ
4.Omletă cu slănină
5.Omletă cu brânză şi şuncă
Coordonatori proiect:
-director prof.
Buda Crina Georgeta, Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare
-prof. instruire
practică Morariu Călin, Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare
-prof. Ghiras
Cornelica, Colegiul Tehnic “Transilvania” Baia Mare
-prof. Viman Leon,
Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.