luni, noiembrie 20, 2017

Balul Bobocilor CENT, 2017

        Vineri, 17 noiembrie 2017, elevii Colegiului Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare au avut parte de un spectacol inedit, oferit de bobocii colegiului şi organizatorii Balului Bobocilor CENT. Peste 600 de liceeni și nu numai s-au adunat la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a-și susține favoriții.
       Tema balului a fost “Sweet Mafia”, bobocii făcând parte din clanuri diferite și anume Mafia siciliană și Mafia rusescă, dar care în final reușesc să pună capăt rivalităților, fapt pus în evidență în proba de teatru, care s-a încheiat cu uniunea celor două familii, printr-o nuntă.
         Juriul a fost  format din: doamna director prof. Crina Buda, doamna director adj., prof. dr. Han Nicoleta, doamnele profesoare Anca Fati și Elena Talpoş, invitat special de la ziarul Glasul Maramureşului, domnul Cătălin și reprezentanţi ai organizatorilor balului bobocilor CENT 2016: Carina Fița și Sergiu Pop. Pentru ca acesta să decidă câștigătorii, a avut loc și o probă surpriză, probă ce a stârnit mult râs în public și a reușit să facă departajarea.
          A fost o seară de neuitat, plină de momente speciale și probe deosebite în care cele șase perechi de boboci, ce au țintit spre locul de Miss si Mister 2017, și-au demonstrat talentul, carisma dar și capacitatea de a-și ține emoțiile in frâu în fața unui public numeros si gălăgios.
        Perechea care a spart gheața cu proba de dans contemporan a fost formată din Paul -9 F și Alexandra -9 D, urmați de Paul -9 D și Larisa -9 H, Ervin -9 E și Georgiana -9 A, Răzvan -9 C și Andreea -9 F, Lucas -9 B și Ioana -9 B, iar cei care au încheiat aceasta probă plină de ritm și culoare fiind Tudor -9 F și Alexandra -9 G. Spectacolul a fost animat de diferite numere de talent, precum cel al magicianului Ionuț, jongleriile cu mingea ale lui Fabian Alexandru și momentul muzical oferit de Carina Cuceu și Ada Mârza.
                Organizatorii Balului Bobocilor au avut-o ca invitat special pe Corina Bud, care a reușit să creeze o super atmosferă la Baia Mare, distracția fiind întreținută de tot publicul. Piesa “A ta”, cea mai iubită melodie a solistei, a fost cântată de toată sala. Corina a mărturisit că s-a simțit foarte bine la Baia Mare,  la final mulțumind  organizatorilor pentru invitație, adăugând că publicul a fost extraordinar.
                Decernarea premiilor a fost cel mai aşteptat moment al serii, acestea fiind oferite de către sponsori.
 Miss Boboc CENT 2017 - Alexandra Moșut
Mister Boboc CENT 2017 - Răzvan Pop
        Locul 2 a fost ocupat de Alexandra Dildiligan și Tudor Oros, iar Locul 3 de către Georgiana Câmpan și Paul Botiz.

text primit de la:  Ilieş Andreea Cătălina, clasa a 12-a A

foto: InfoMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.