vineri, mai 09, 2014

CENT: reţeta succesului


               În programul de activităţi al Târgului Ofertelor Educaţionale, care se derulează la Gold Plaza, fiecare liceu are alocate 15 minute de prezentare a unităţii de învăţământ, cu activităţi specifice.


Elevii clasei a XI-a C au prezentat o scenetă de promovare cu titlul:
Agenţia CENT”.





Frânturi şi imagini din spectacol:

Client 1: Sunt dezorientat! Vreau să călătoresc, dar sunt nehotărât asupra destinației…
Client 2: Pentru septembrie?
Client 1: Da… Vreau să fac alegerea cea mai bună.
Agentul de turism: Colaborarea cu noi poate fi începutul unei experiențe care vă  va schimba viața, deoarece suntem o instituție băimăreană cu tradiție, care își propune în permanență: Competitivitate, Educație modernă, Notorietate și Tradiția valorilor. Scopul nostru este de-a mulțumi clienții, de-a le transforma visele în realitate.
Directorul economic: Visele voastre devin realitate deoarece vă punem la dispoziție o echipă de profesioniști în domeniul servicii, care cu devotament, vor găsi cea mai bună soluție pentru o călătorie de succes.

Noi, cei de la CENT, credem că există mai multe ingrediente ale unei călătorii de succes ( ale unei cariere). De aceea, angajații noștri sunt pregătiți la standarde europene în domeniile aferente filierei tehnologice, profil servicii, obținând calificări...
Contabilul: … în domeniul economic și administrație. Aveți încredere în mine, deoarece știu cum să inițiez și cum să coordonez o afacere de succes.
Agentul: Eu sunt specializat în domeniul turism. Astfel, știu să concep un pachet de oferte turistice de 5 stele, atât pentru cazare cât și-n privința ofertei culinare.
Client 1: Cazare?
Client 2: Ofertă culinară?
Bucătarul: Da, ofertă culinară… știu să prepar mâncare gustoasă și am învățat să fiu atent la detalii. Vă invit să gustați din preparatele noastre tradiționale…

Ospătarul: eu cunosc secretele unei bune comunicări  între ospătar și client și sunt un bun șef de sală!

Clientul 1: Sunteți maeștri în arta culinară….

Clientul 2: În domeniul servicii…. Unde ați învățat rețeta succesului?

Contabilul: la Colegiul Economic ,,Nicolae Titulescu”!
Client 1: Reține! Colegiul E-co-no-mic Nicolae Titulescu”

Vânzătorul: Cu siguranță nu veți uita CENT! Permiteți-mi să vă ofer un suvenir al recunoașterii naționale și internaționale pentru serviciile prestate de agenția CENT!
Directorul economic:  Ne bucurăm că v-am fost de folos! Vă așteptăm la CENT și vă garantăm că veți avea parte de o călătorie de succes, deoarece CENT e școala care te învață că succesul stă în puterea de-a învinge!

Alegeți să fiți printre cei mai buni!
 Distribuţia:
Client 1- Răzvan
Client 2-Giulia
Director economic- Titi
Agent de turism- Andrei
Contabil: Raluca
Vânzător: Andreea
Ospătar- Ciprian
Bucătar- Andrei 

Text: prof. Luminiţa Mara Lazin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.