luni, mai 16, 2016

Concursului regional de matematică aplicată în economie ”ECOMAT”, ediţia 2016În zilele de 13-15 mai 2016, Colegiul Economic ”Gheorghe Dragoş” Satu Mare a fost gazda celei de-a V-a ediţii a Concursului regional de matematică aplicată în economie ”ECOMAT”. Organizatorii şi-aui propus ca şi această ediţie să stea sub semnul sloganului: ”Eleganţă + Creativitate + Organizare + Meticulozitate + Atractivitate + Tinereţe” = ”ECOMAT”.
La concurs au participat 110 elevi din 12 licee (sau clase) cu profil servicii, provenind din 8 judeţe: Cluj, Bistriţa, Bihor, Sălaj, Maramureş, Arad, Mureş, Satu Mare.
Elevii şi cadrele didactice de la  Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” Baia Mare care au participat la acest concurs:
 
Scopul concursului este de a stimula pregătirea elevilor de la profilul servicii în domeniul matematicii şi a le oferi şansa de a-şi valorifica cunoştinţele de matematică transdisciplinar, în domenii cum ar fi finanţe, contabilitate, turism etc., discipline care ţin de domeniul economic.
Ca o specificitate, concursul urmăreşte formarea unor deprinderi de cooperare eficientă între grupurile de elevi şi profesorii de la şcolile participante.
Elevii colegiului participanţi la competiţie au fost însoţiţi de d-l prof. Nelu Fănăţan, care a făcut parte şi juriu.
Felicitări tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.