luni, septembrie 11, 2017

Deschiderea anului şcolar 2017-2018 la CENT


E septembrie iar, e sărbătoarea începutului de an şcolar, chiar dacă toamna nu ne învăluie cu aromele ei, lăsându-ne încă bucuria zilelor de vară, poate pentru a da mai multă strălucire şi emoţie momentului.
Cu emoţii mari şi mici, pe alei acoperite de melancolia zilelor de vacanţă, ne îndreptăm încrezători către un alt început...
Cu gând de mai bine, vom deschide porţile liceului, a doua familie a noastră, a cadrelor didactice şi a elevilor Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare
La evenimentul prezidat de directorul unităţii şcolare, prof. Crina Georgeta Buda şi prof.dr.Nicoleta Han, au participat, pe lângă elevi, părinți și cadre didactice, dl. Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare şi d-na Adriana Meşter, inspector şcolar general adj.,reprezentant I.S.J. Maramureş.   
         După alocuțiunile oficialităților a avut loc festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate foarte bună la învăţătură şi purtare în anul şcolar precedent.
       Fie ca acest început de nou an şcolar să aducă rezultate deosebite pentru voi, dragi elevi, şi pentru dumneavoastră, stimaţi domni profesori, pe măsura aşteptărilor!
Succes tuturor în noul an şcolar, 2017-2018!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.