luni, iunie 18, 2018

CENTenarul Unirii 2018

          Vineri, 15 iunie a.c., în  sala festivă a Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare s-au derulat o serie de activităţile dedicate Centenarul Marii Uniri, la care  au participat profesori şi elevi din liceu.
         Cuvântul de deschidere a fost rostit de către domnişoara director adjunct, prof. dr. Nicoleta Han. 
         Elevii Maria Alexandra Ganea şi Ioan Vlad, din clasa a 10-a D, 
au prezentat auditoriului un amplu material dedicat personalităţii lui Nicolae Steinhardt, realizat sub coordonarea d-nei prof. Adela Ponoran.
        Trupa de teatru Illusion CENT a susţinut o nouă reprezentaţie a piesei „Pacea cu zmeii” de Valeriu Butulescu, în regia dnei prof. coordonator Luminiţa Lazin. 
        Din distribuție au făcut parte elevii: Rareş Rus, Cătălin Kovacs, Iulia Ceteraş, Carina Cuceu, Maria Popa, Anamaria Han, Ligia Bonaţ şi Denisa Sava. Publicul  a aplaudat prestația tinerilor actori și modul în care fiecare membru îl pune în lumina ”reflectoarelor” pe colegul de scenă, dar şi spiritul de echipă care le asigură succesul la fiecare spectacol. 
        După reverenţa de final a tinerilor actori, doamna director adj. a aplaudat încă o dată activitatea scenică a  absolventelor promoţia 2018 din trupa de teatru a colegiului nostru
 Anamaria Han, din clasa a 12-a C, 
  Iulia Ceteraş şi Ligia Bonaţ, clasa a 12-a E 
de-a lungul timpului şi le-a urat succes la examenul de bacalaureat. Trupa de teatru Illusion merge mai departe, întrucât în urma castingului au venit noi elevii talentaţi şi entuziaşti, dar povestea a rămas aceeași: repetiții, muncă istovitoare, emoțiile de pe scenă, conexiunea cu publicul, aplauzele, ingrediente care se regăsesc în ”bucătăria” internă a oricărei trupe de teatru, fie ea de amatori.
Ludmila Bayza, bibliotecar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.