sâmbătă, mai 22, 2021

CONTINUĂ STAGIILE DE MOBILITATE ALE ELEVILOR CENT ÎN CADRUL PROGRAMULUI ERASMUS+

         După o perioadă de suspendare, impusă de pandemie, stagiile de mobilitate ale elevilor Colegiului Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare, în cadrul programului Erasmus+ se reiau și continuă cu un nou flux de mobilitate, care se pregătește de plecare. Este vorba de fluxul III de mobilitate din cadrul proiectului “Învăţând să învăţăm pentru viaţa activă”, cod de referință nr. 2019-1-RO01-KA102-061849, care se va desfășura în perioada 31 mai – 20 iunie 2021, în Portugalia, Lisabona.

        La acest flux va participa un grup de 15 elevi din clasele a XI-a, calificarea Tehnician în activități economice, de la Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare, însoțiți de doi profesori de specialitate.

         Proiectul este implementat de către Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, în calitate de beneficiar, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene în cadrul Programului ERASMUS+, acţiunea Cheie 1, proiecte de mobilitate în domeniul formării profesionale VET și al partenerului internațional din Portugalia , care va asigura toate condițiile necesare derulării stagiului de mobilitate, pentru grupul de elevi și profesori.

        Obiectivele proiectului sunt:

-dezvoltarea competențelor în domeniul comercial;

-dezvoltarea competențelor lingvistice în limba engleză şi portugheză;

-dezvoltarea limbajului de specialitate;

-dezvoltarea abilităților manageriale în relaționarea interpersonală;

-dezvoltarea spiritului antreprenorial.

       Pe durata șederii în Portugalia, elevii participanți la stagiul de mobilitate, vor parcurge 90 de ore de instruiré practică, la unități comerciale din Lisabona, dar și un program de pregătire culturală în cadrul căruia vor avea ocazia să cunoască istoria și cultura poporului portughez, prin vizite și excursii la diverse obiective reprezentative.

       Le dorim participanților la stagiul de mobilitate, DRUM BUN și o EXPERIENȚĂ DE NEUITAT pe meleaguri portugheze!

Director,

prof. Buda Crina Georgeta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.