joi, februarie 10, 2011

Company Day

În vederea dezvoltării spiritului antreprenorial şi a pregătirii încă de pe băncile şcolii a viitorilor antreprenori, Junior Achievement România, în parteneriat cu MECTS şi EximBank, a iniţiat proiectul COMPANY DAY, proiect derulat în colaborare cu inspectoratele şcolare din Maramureş, Bucureşti, Dolj, Bihor şi Iaşi. Proiectul constă în organizarea unei întâlniri între peste 100 de profesori şi elevi din licee din Baia Mare şi consultanţi voluntari din mediul de afaceri care susţin programul de educaţie antreprenorială JA Compania şi Enterprise Without Borders.

În Baia Mare, evenimentul a fost găzduit, în data de 8 februarie 2011, de Colegiul Economic Nicolae Titulescu. În cadrul întâlnirii au fost prezentate oportunităţile oferite tinerilor prin derularea activităţilor din programele JA, echipele de elevi care au înfiinţat mini-companii JA şi-au expus ideile de afaceri, au fost prezentate exemple de bună practică din Europa (materiale video), iar consultanţii voluntari EximBank şi reprezentanţii JA au răspuns la întrebările tinerilor şi au oferit consultanţă pe marginea prezentărilor făcute de echipele de elevi.

C.E.N.T. a susţinut cu bucurie această experienţă de formare a competenţelor antreprenoriale în rândul tinerilor!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.