joi, noiembrie 17, 2011

Vino şi tu la bibliotecă!


Un proiect frumos a prins viaţă şi a împodobit Biblioteca C.E.N.T. prin valorificarea potenţialului creativ al grupului de voluntari Prietenii bibliotecii. Prin activităţi de tip atelierul handmade, tinerii au creat decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă şi brăţări din mărgeluţe, urmând ca beneficiile să fie folosite în totalitate pentru sprijinirea achiziţiei de carte pentru biblioteca şcolii.


Inimoşii elevi pun pe primul plan bucuria pe care apropierea sărbătorilor de iarnă o aduce în sufletul fiecăruia. În această perioadă ne bucurăm împreună de lucrurile mici, pentru că bunătatea e o trăsătură umană pe care fiecare dintre noi o are, undeva, înlăuntrul său, şi suntem învăluiţi de magia dată de credinţa din sufletele noastre.
Iată ce ştiu Prietenii să confecţioneze, folosind două mâini dibace:

Lumânările, îngeraşii şi bijuteriile sunt făcute de mână şi din inimă, iar vânzarea produselor se face pentru susţinerea bibliotecii şcolii.
Prezentarea voluntarilor (am optat pentru varianta alfabetică, să nu supăr pe nimeni):
Avram Georgeta
Buciuman Andrada
Coroian Dora
Croitoru Raul Vasile
Dârle Alexandru
Noje Cristina Maria
Pop Andreea
Sopco Darius Emil, toţi elevi din clasa a XI-a K.

Să fii voluntar este poate una dintre cele mai frumoase activităţi pe care le poţi face, să îţi dedici din timpul tău, atât cât poţi, şi să încerci să ajuţi pentru a întineri fondul de carte din biblioteca şcolii.


Să încercăm cu toţii să fim mai buni şi, astfel, să ne canalizăm energia spre o latură mai bună.

Ludmila KLOCZA, bibliotecar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.