marți, noiembrie 27, 2012

Lansăm o nouă provocare pentru pasionaţii de fizică: „Eco-Fizica”, 2013

           In perioada  1-3 aprilie 2013  Salonul Artelor din cadrul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare  va găzdui a 5-a ediţie a Proiectului naţional interdisciplinar „Eco-Fizica”, iniţiat de d-na prof. Carmen Mureşan de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”.

Proiectul este inclus în Calendarul Activităţilor Educative ale MECTS din 2013 şi se derulează în două direcţii:
Expoziţia -„Exploratori în arta creaţiei ştiinţifice”, pe următoarele secţiuni:
► „Inventică şi proiectare artizanală”- machete funcţionale artizanale şi de concepţie proprie;
► „Comunicare artistică a cunoaşterii”- expoziţie de reviste şcolare şi lucrări artistice (grafică, artă fotografică) cu caracter ecologic, ştiinţific.
► „Imaginea muncii educative”-expoziţie de auxiliar didactic şi de promovare a imaginii fizicii ca disciplină curriculară.
Concursul „Tehnica virtuală şi de proiectare în educaţie”, pe secţiunile :
Profesori -„Inovare pedagogică şi creativitate prin utilizarea WEB2.0 la clasă” - site de colaborare profesor-elevi în procesul instructiv-educativ
Elevi - „Utilizarea tehnicilor IT&C în prezentarea proiectelor de fizică” – prezentarea proiectele existente în cadrul expoziţie pe suport electronic, utilizând soft adecvat: Power Point, material video, pagini Web, etc.
Invitaţia se adresează tuturor elevilor şi profesorilor din şcoli gimnaziale şi liceale din ţară. Notarea proiectelor va fi realizată separat, pe cele două nivele de învăţământ.
           Înscrierea pentru participarea la proiect, se va face pe baza formularului de confirmare de pe site-ul  şi va fi transmis pe adresa sylvacarmen15+proiecteco@gmail.com până la data de 2 februarie 2013.
Înscrierea lucrării se va face pe baza formularului existent pe site-ul proiectului până la data 25 martie 2013, conform precizărilor menţionate pe site.
Persoana de contact: prof. Carmen Silvia Mureşan, tel. 0742-132034, e-mail: sylvacarmen15+proiecteco@gmail.com sau muresan.carmen@ymail.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.