vineri, februarie 08, 2013

Februarie, luna iubirii, exprimă-ţi dragostea altfel



Iubeşti? Te invităm să participi la concursul
“Scrisoare de dragoste – exprimă-ţi iubirea”.
Indiferent de modul în care alegem să ne arătăm sentimentele, tot ceea ce este făcut din dragoste nu poate fi ridicol sau învechit. Îndemnul nostru este să nu lăsăm scrisorile de dragoste în uitare. Participarea la concurs este o șansă acordată elevilor de a se exprima, de a-și face cunoscută creativitatea, de a depăși spațiul formal.
          Documentul va respecta stilul epistolar, nu va avea mai mult de 2 pagini, caractere Times New Roman, mărimea 12 şi spaţiu între rânduri de 1,5.
Puteţi semna scrisoarea de dragoste cu un pseudonim, dar este nevoie, pentru a vă putea înmâna un eventual premiu, de datele voastre de contact, menţionate pe verso. Fiţi originali şi  spuneţi ceea ce simţiţi, fără a vă  folosi de ideile altora. Atunci când iubeşti creativitatea şi imaginaţia te ajută să aşterni vorbe frumoase pe coala de hârtie, pentru a alcătui o scrisoare care va rămâne în timp o frumoasă amintire. Nu vor fi luate în considerare decât creaţiile originale, la a căror redactare autorii nu au apelat la surse precum internetul sau alte surse bibliografice. Scrisorile care nu vor respecta această cerinţă vor fi descalificate.
         Termenul limită pentru depunerea scrisorilor de dragoste este 28 februarie 2013,  la Biblioteca C.E.N.T.
           Cele mai frumoase scrisori vor face obiectul unei expoziții la BiblioCENT şi vor fi publicate în revista şcolii „Amprente”,  iar  câstigătorii vor primi premii constând în diplome şi cărţi.
Participarea la concurs este o șansă acordată elevilor de a se exprima, de a-și face cunoscută creativitatea, de a depăși spațiul formal. Fărâmele de suflet puse de fiecare în scrisoare își vor găsi, cu siguranță, ecou în sufletele tuturor. Cât despre originalitate, ştim că atunci când iubeşti cu adevărat, inspiraţia nu te părăseşte niciodată.


Biblioteca si Catedra de limbă şi literatură română din C.E.N.T

Ce este dragostea?
Este parfumul delicat al florilor de trandafir,
Este bucuria ce naste în suflet speranta,
Este cea care face ca inima să bată mai repede,
Este cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.