marți, mai 07, 2013

Economicus Napocensis 2013 - concurs pentru elevii de liceu

  Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca organizează concursul de cunoştinţe Economicus Napocensis destinat elevilor de clasa a XI-a şi a XII-a din instituţiile de învăţământ preuniversitar naţionale. Competiţia îşi propune să valorifice, în spiritul performanţei şi competitivităţii, cunoştinţele elevilor de liceu care doresc să urmeze studii universitare economice.
Rezultatul obţinut în urma concursului este luat în considerare în calculul mediei generale de admitere la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, în conformitate cu regulamentul de admitere.
Distincțiile se acordă atât elevilor, cât și cadrelor didactice coordonatoare, care au rolul de a îndruma elevul în procesul de pregătire a concursului. Un elev poate fi coordonat de către un singur cadru didactic. De asemenea, se acordă diplome de participare atât studenților, cât și cadrelor didactice participante la concurs.
            Detalii complete precum și regulamentul de concurs, se gasesc la adresa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.