vineri, ianuarie 10, 2014

Repetiţie pentru examenul maturităţii




               Ministerul Educaţiei Naţionale a stabilit ca simularea Examenului de Bacalaureat  din anul şcolar 2013-2014 să se desfăşoare în perioada 3-7 martie 2014. În premieră, începând din acest an, se organizează simulări şi pentru elevii de clasa a XI-a.
              Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din anul şcolar 2013-2014 are următorul calendar: Limba şi literatura română (3 martie), Limba şi literatura maternă (4 martie), proba obligatorie a profilului (5 martie) şi, doar pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializării (7 martie).            
                Toate probele sunt scrise. Afişarea rezultatelor va avea loc pe data de 14 martie.
       Rezultatele obţinute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat nu se consemnează în catalog. În vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.