joi, iunie 26, 2014

O lecție de civism și responsabilitate a elevilor de la CENT               Colegiul Tehnic „Unirea” din Ștei, judeţul Bihor,  a derulat, în intervalul ianuarie-iunie 2014, Proiectul educativ interjudețean „Împreună pentru o lume mai curată!”, ediția I. Grupul țintă: elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani (cls. IX – XI). Tipul concursului: ecologie și protecția mediului: „Civism pentru o lume mai curată”. 
                La prima ediţie a concursului interjudetean, elevii participanţi de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” au obţinut următoarele premii, pe secţiuni:

►Concurs de spoturi publicitare în format video pentru conştientizarea populaţiei asupra pericolului poluării „SOS Natura”
►Concurs de prezentări în Power Point cu privire la frumuseţile turistice ale fiecărei regiuni, cu tema 
„Să iubim natura !” 
          Obiectivele proiectului:  
- dezvoltarea în rândul elevilor, al cadrelor didactice, al părinţilor şi al întregii comunităţi  a respectului pentru  natură şi a unor deprinderi sănătoase de protecţie a acesteia ;
- formarea unor principii de viaţă sănătoase, pentru o bună integrare socială în contextul unei societăţi cu puternice tendinţe de globalizare şi într-o dinamică permanentă ;
- promovarea potenţialului turistic al fiecărei zone ;
- promovarea cooperării între şcoli, a lucrului în echipă şi a valorilor democraţiei.


                                              Prof. coordonator Pop Alina Natalia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.