marți, aprilie 12, 2016

Competiţia naţională „Business Plan”



Joi, 7 aprilie 2016, s-a desfășurat la Oradea, etapa regională a Competiției naţionale BUSINESS PLAN. Concursul se adresează elevilor din învățământul liceal, care desfășoară activități de învățare în firmele de exercițiu înregistrate la ROCT şi este înscrisă în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către MENCS, în anul școlar 2015-2016.
Județul Maramureș a fost reprezentat de către FE MARASIG SRL, în care își desfășoară activitatea elevii clasei a XI-a B de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare. 
             În cadrul competiției, echipa prezentă la Oradea, formată din elevele Oana Costin și Ioana Coza, au amenajat un mini-stand de promovare a firmei, au prezentat ideea de afaceri pregătită de elevii FE Marasig SRl, în fața comisiei de evaluare și au răspuns numeroaselor întrebări adresate de membrii comisiei. Din juriu au făcut parte şi  reprezentanți ai mediului de afaceri din jud. Bihor.
            La finalul competiției, FE Marasig SRL a fost răsplătită cu Mențiune
FELICITĂRI echipei Marasig, care s-a implicat în realizarea planului de afaceri, echipă coordonată de Oana Costin și Ioana Coza.

                                       Prof. coordonator Mariana Mitrea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.