vineri, iunie 16, 2017

CENT în Concursul foto ”InvestNV – Proiecte europene de investiții în Regiunea de NV”

         

        Fotografiile  care ilustrează proiectului „Extindere Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”  (CENT) Baia Mare”, au fost expuse în cadrul  Expoziției cu fotografiile care ilustrează cele 51 de proiecte înscrise în Concursul foto ”InvestNV – Proiecte europene de investiții în Regiunea de NV”, secţiunea Dezoltare locală,  prilej cu care fotografiile preferate au putut  fi votate de către participanții
la Forumul regional ”InvestNV – Proiecte și parteneriate pentru Regiunea de NV”, organizat de Fundația CDIMM Maramureș - structura gazdă a Centrului Europe Direct Maramureș.
Evenimentul, organizat în cooperare cu Consiliul Județean Maramureș,  a avut loc  la Hotel Mara Baia Mare, pe 30 mai 2017. Fotografiile au putut fi votate și pe Facebook:  
Premierea fotografiilor a  avut loc în cadrul Dezbaterii ”Planul de Investiții pentru Europa și viitorul UE” care s-a desfăşurat la Hotel „Mara” din  Baia Mare, pe 15 iunie 2017.
Vă mulţumim tuturor celor care aţi votat fotografiile proiectului nostru! 
Şcoala este parte integrantă a identităţii noastre, elevi şi profesori,  fiindcă ea nu ţine  numai de un spaţiu fizic, ci şi de unul sufletesc, emoţional. Și ne propunem sa fim optimiști: o să fie mai bine data viitoare, ne vom mobiliza şi mai mulţi pentru a câștiga!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.