miercuri, iulie 25, 2018

Examen de certificare a calificării profesionale a absolvenților din învățământul profesional

        În 23 şi 24 iulie 2018 s-a desfăşurat examenul de certificare a calificării profesionale pentru absolvenţii  învăţământului profesional. Elevii care s-au pregătit pentru meseria de ospătar (chelner) vânzător în alimentaţia publică, bucătar şi comerciant-vânzător şi-au demonstrat cunoștințele, deprinderile și competențele  care le permit ocuparea unui loc de muncă pentru calificarea profesională de nivel 3.
 absolvenţii anului III A, calificarea  ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație
 absolvenţii anului III B, calificarea  bucătar
        Absolvenţii anului III C, domeniul de pregătire profesională  comerț, au susţinut examenul de certificare a calificării profesionale pentru meseria comerciant-vânzător la magazinul Profi din Baia Mare.
          Pe parcursul celor două zile, fiecare absolvent a realizat şi prezentat, în faţa comisiei, proiectul pentru examenul de atestat profesional.
         Examenul a constat într-o  probă practică - realizarea unui produs/serviciu sau executarea unor operaţii specifice calificării pentru care susţine examen
şi o probă orală, care a constat în prezentarea de către candidat a produsului /serviciilor /operaţiilor specifice realizate în cadrul probei practice).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.