vineri, iulie 20, 2018

Festivitatea de absolvire a învăţământului profesional la CENT

        Cu emoții și bucurie, elevii celor trei  clase de învăţământ  profesional de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”  din Baia Mare, alături de diriginţii care i-au îndrumat pe parcursul celor trei ani de studii, au participat azi, 20 iulie a.c. la ceremonia de absolvire a promoţiei 2018, desfășurată în sala de mese din cantina liceului.
        Într-un moment atât de special, alături de absolvenţi s-au aflat cei dragi lor, familie, prieteni,  toţi cu flori în mână pentru a-i aplauda cu acest prilej.
      Directorul adjunct al  liceului, prof .dr. Nicoleta Han  i-a felicitat pe elevi pentru parcursul educațional și i-a încurajat să-și valorifice cunoștințele profesionale acumulate în școală, pentru că piața muncii are nevoie de aceste specializări, iar calificarea pe care o au le conferă un avantaj.
       Proaspeților absolvenți le-a vorbit și directorul liceului, prof. Crina Georgeta Buda, cel care i-a îndemnat să pășească cu responsabilitate în următoarea etapă a vieții, să-și clădească cu seriozitate o carieră profesională, pentru că recompensele culese de pe urma seriozității și a consecvenței sunt mult mai valoroase pe termen lung.
        În cadrul festivității  elevii au fost declarați absolvenți, iar cei mai merituoşi au fost recomensaţi cu premii şi menţiuni pentru rezultatele deosebite la învăţătură şi purtare, în aplauzele audienţei.
                Premianţii anului III A, specializarea Ospătar
diriginte prof. Călin Morariu
                Premianţii anului III B, specializarea Bucătar, 
diriginte prof. Ioan Bonaţ
                Premianţii anului  III C, specializarea Comerciant-vânzător
diriginte prof. Florina Şoncodi
       La începutul săptămânii următoare viitorii ospătari , bucătari şi comercianţi-vânzători îşi vor demonstra cunoștințele și abilitățile dobândite pe parcursul celor trei ani de studii la examenul de certificare a competenţelor profesionale nivel 3.
                Le urăm mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.