vineri, octombrie 19, 2018

3 premii pentru CENT la Concursul Naţional „Tehnologia Zilei Europene a Limbilor”

       În data de 5 octombrie a acestui an școlar s-a desfășurat, la Târgu Mureș, a VII-a ediție a Concursului Național “Tehnologia Zilei Europene a Limbilor”, concurs înscris în CAEN 2018 la capitolul II, poziția 38.
        Competiţia s-a desfășurat pe 2 secțiuni: face-to-face și online, fiind organizată de Colegiul Agricol “Traian Săvulescu” Târgu Mureș, în parteneriat cu I.S.J. Mureș, Palatul Copiilor, licee și colegii din țară. Toate activitățile concursului s-au derulat în limbile franceză și engleză.
        La secțiunea face-to-face (filieră tehnologică), echipa Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, alcătuită din elevii: Diana-Liliana Butuza, Coralia-Nicola Cotoțiu, Adina-Simina Petruș, Irina Săsăran,  din cls. a X-a A și Lucian-Bogdan Berinde, din cls. a XI-a D a obținut Premiul I.
           La secțiunea online, materialul video “À la découverte de Marie Curie”, realizat de elevii Oana-Timeea Corjuc, Mihai-Ionuț Crişan, Antonia-Ioana Făt și Alexandru-Florin Muntean, din clasa a XII-a A a obținut Premiul II.
       De asemenea, la aceeași secțiune, elevii CENT au reușit să obțină și Premiul III cu videoclipul ”Tycho Brahé – une existence fascinante”, realizat de Oana-Mariana Corpodean, Denisa-Elena Sava, Raul-Gabriel Kovaciu și Darian Filip, din clasa a XII-a A.
        Videoclipurile premiate pot fi vizionate accesând pagina de facebook a concursului ZEL2018MS.
        Coordonatori: profesor Codruța Costin și inspector școlar pt. limba franceză Sonia Hozan.
                                    
Informații furnizate de prof. Codruța Costin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.