Tema: Mise-en-place
pentru dejun
Grup ţintă: elevi din anul III
A, învăţământ profesional, specializarea
Turism şi alimentaţie, calificarea Ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație
Locul de desfăşurare:
Laboratorul de practică şcolară al C.E.N.T. Baia Mare
Coordonator elevi : prof.
instruire practică Ioana Neamţ
Scopul: activitate practică pentru dezvoltarea deprinderilor şi
abilităţilor de aranajare a mesei
Mise en place–ul este operatiunea de pregătire şi aranjare
a mobilierului şi obiectelor de inventar (farfurii, tacâmuri, pahare, şerveţele,
etc), destinate meselor principale (mic dejun, dejun si cina), grupurilor de
turişti şi meselor oficiale.
Pentru că au învăţat că mise-en-place-ul generează opinia
clienților despre calitatea servirii, elevii au fost atenţi la fiecare detaliu.
Informaţii şi fotografii furnizate de prof. Ioana Neamţ
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.