marți, ianuarie 21, 2020

Arta culinară în farfurie

          
        Activitatea practică: realizarea preparatului  Crispy cu penne cremoase cu baby-spanac şi roşii cherry, derulată  azi,  21  ianuarie  a.c., face parte din seria activităţilor practice săptămânale, desfăşurate cu elevii care frecventează învăţământul profesional, în laboratorul de practică şcolară al Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, coordonator elevi  instruire practică: prof.dr. Călin Morariu.

      Participanţi: elevii din anul II A,  învăţământ profesional, specializarea Turism şi alimentaţie, calificarea Bucătar: Gayer Tămaş, Gurău Valentin-Darius şi Şutu Darius Daniel, care şi-au pus amprenta personală în realizarea preparatului.
         Scopul: activitate practică pentru dezvoltarea deprinderilor şi  abilităţilor specifice meseriei de bucătar.
          Chiar dacă nu au încă diploma de bucătar,  elevii  au demonstrat că pot găti foarte bine dacă se documentează, experimentează şi prepară  cu plăcere. Au folosit ingrediente de calitate, pentru că activitatea i-a motivat să fie creativi, fiindcă bucătăria e o artă a gusturilor, unde combinaţiile de arome sunt infinite.  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.