Activitatea practică: realizarea preparatului Crispy cu penne cremoase cu
baby-spanac şi roşii cherry, derulată
azi, 21 ianuarie
a.c., face parte din seria activităţilor practice săptămânale,
desfăşurate cu elevii care frecventează învăţământul profesional, în
laboratorul de practică şcolară al Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” Baia
Mare, coordonator elevi instruire practică: prof.dr. Călin Morariu.
Participanţi: elevii din anul II A, învăţământ profesional, specializarea Turism
şi alimentaţie, calificarea Bucătar: Gayer Tămaş, Gurău Valentin-Darius şi
Şutu Darius Daniel, care şi-au pus amprenta personală în realizarea
preparatului.
Scopul: activitate practică pentru dezvoltarea
deprinderilor şi abilităţilor specifice
meseriei de bucătar.
Chiar dacă nu au încă diploma de bucătar,
elevii au demonstrat că pot găti
foarte bine dacă se documentează, experimentează şi prepară cu plăcere. Au folosit ingrediente de
calitate, pentru că activitatea i-a motivat să fie creativi, fiindcă bucătăria e o artă a gusturilor, unde combinaţiile
de arome sunt infinite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.