vineri, septembrie 27, 2013

Campania „Baterel si Lumea NON-E”, ediţia 2013-2014


                 Începand din 1 octombrie 2013 se dă startul celei de-a III-a ediţii a Campaniei „Baterel şi Lumea NON–E adresată elevilor din clasele I–XII.
              Scopul principal:  implicarea atât a elevilor, cât și a profesorilor în realizarea unei rețele naționale de colectare și reciclare selectivă (în special a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice – DEEE şi a bateriilor şi acumulatorilor uzaţi).
          Proiectul se desfăşoară în parteneriat cu Ministerul Educației Naţionale, Garda Națională de Mediu şi Ministerul Mediului şi Pădurilor si cu participarea  COSMOTE, Romprest SA şi REMAT Holding.
               Competiţia se va axa pe trei direcţii convergente: un concurs de eseuri/desene între elevii din aceeaşi categorie de vârstă, un concurs de proiecte de colectare selectivă şi implementare a acestora la nivelul şcolii sau al comunităţii, respectiv un concurs de colectare de deşeuri de electronice şi baterii uzate, derulat între şcolile participante, conform regulamentului.
            Finalul campaniei, care va avea loc în luna iunie, va fi marcat printr-o Gală de premiere a celor mai bune eseuri şi proiecte de colectare selectivă înscrise în competiţie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.