joi, decembrie 04, 2014

Balul Bobocilor CENT 2014

        Elevii Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” au pus punct seriei de baluri ale bobocilor din această toamnă cu un spectacol pregătit cu mult interes. Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor s-au întrecut 14 elevi de clasa a IX-a, iar în sala plină ochi de susţinători s-a creat o atmosferă stimulativă. Show-ul, ce avea ca scop acordarea titlurilor supreme de Miss şi Mister Panda, a debutat cu un dans tematic al liceenilor. În cadrul celei dintîi probe, Dubstep, bobocii au dansat după un ansamblu de paşi energici gândit de doi coregrafi. Concomitent, pe un ecran alăturat rulau filmuleţe de prezentare ale participanţilor evidenţiaţi de machiaje deosebite. Teatralitatea bobocilor a fost testată în cadrul probei chinezeşti.
         Pentru acest moment, elevii au pregătit poveşti pe ritmuri muzicale specifice ţării asiatice.În cadrul evenimentului, bobocii au prezentat un spectacol menit să aducă în prim plan contrastele şi să propună spargerea unor idei preconcepute. Balul s-a desfăşurat sub genericul "Dinastia Panda", iar organizatorii au imaginat un scenariu în care ursuleţii panda nu sunt blânzi şi buni, ci pot fi şi cruzi şi răzbunători, pentru că populaţia chineză le-a cucerit teritoriul. Pe lângă prezentarea acestor contraste, bobocii au adus în prim plan şi elemente ale culturii chinezeşti, care fascinează întreaga lume. La cea din urmă probă, bobocii şi-au etalat originalitatea, prin intermediul unor spectacole de pantomimă - aceştia încercînd să fie cât mai expresivi.
           Până ce juriul a deliberat, pe scenă s-au derulat o serie de momente ce au încîntat spectatorii: o reprezentaţie de moonwalk pe muzica lui Michael Jackson, o demonstraţie de karate şi un concert al „Tenorilor din Seini”. În cele din urmă, potrivit clasamentului Panda, pe podium au ur­cat: locul III - Iulia Bujor şi Darius Blaga, locul II - Georgiana Valea şi Eduard Decebal, iar locul I şi titlurile de
                                                           Miss şi Mister Panda
Patricia Onea şi Thomas Gabriel Vanyi
            În clasamentul balurilor, realizat de cotidianul "Glasul Maramureşului", Colegiul Economic "Nicolae Titulescu" se situează pe locul 2, cu nota finală 9,80. Felicităm organizatorii, bobocii şi nu în ultimul rând publicul care le-a fost alături.
           Dacă v-am stârnit curiozitatea puteţi viziona filmul evenimentului:


surse: Graiul Maramureşului
            Glasul Maramureşului 
            Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.