vineri, decembrie 12, 2014

Mobilizare exemplară



        Campania ”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” implică strângerea de legume şi fructe de către elevii voluntari în programul Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC) şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituţii sociale. Demersul face parte din calendarul activităţilor educative naţionale, organizate de Ministerul Educaţiei.
            Prin această activitate extracurriculară elevii colegiului nostru au avut prilejul de a dărui cu mult drag şi bucurie din roadele toamnei copiilor  de la Casa de tip  familial pentru copii şcolari şi cu deficienţe nr.3, Baia Mare, care au nevoie de mai mult ajutor din partea comunităţii. 
          Colaborarea foarte bună dintre elevii şi diriginţii claselor clasele a IX-a A, a IX-a D, a X-a C, a a X-a G, a X-a F, a X-a J a XI-a G a XII-a C, a XII-a H şi coordonatorii proiectului a facilitat ajutorul multor copii prin programul "Săptămâna legumelor şi fructelor donate", în perioada 17-21 noiembrie 2014.  Prin generozitatea şi solidaritatea celor 40 de voluntari s-au strâns 81 kg de legume şi fructe.

                Multumim din suflet profesorilor si elevilor pentru implicare!

                                                                          Coordonatori proiect,
                                                                            Prof. Camelia Poran
                                                                            Prof. Carmen-Teodora Hoban



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.