luni, decembrie 15, 2014

Colindăm, colindăm iarna



             „Cuvintele sunt menite minții iar cântarea este a inimii și a sufletului.Colindele ne luminează mintea, ne încălzesc inima ca o binecuvântare, ca o armonie sfântă între minte, inimă și suflet.” P.S. DR. Iustin Sigheteanul

            Sâmbata, 13 decembrie a.c., grupul CENT Colind , coordonat de prof. Grațiela Omota, a participat la cea de-a XV-a ediție a manifestării „ De Nașterea Domnului” și la Concursul Județean de Interpretare a colindelor „Colindătorii”, ediția a IV-a .Evenimentul a fost organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, cu binecuvantarea, prezența și implicarea P.S. Dr. Iustin Sigheteanul la Catedrala Episcopala „Sfânta Treime” din Baia Mare.
            Concursul județean de interpretare a colindelor s-a desfășurat pe două secțiuni, grupuri vocale armonice și grupuri vocale tradiționale.
            Grupul CENT Colind, îmbrăcat în frumosul port maramureșean, a participat la secțiunea grupuri vocale tradiționale și a impresionat juriul prin interpretarea originală și dăruirea cu care au cântat, fiind răsplătit cu PREMIU SPECIAL pentru promovarea portului popular în mediul urban.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.