joi, decembrie 20, 2018

Proiect educaţional “Ne unim să dăruim!”, ediţia a 4-a

             În spiritul sărbătorii dedicată Crăciunului, anul acesta conducerea Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, reprezentată prin director, prof. Crina Georgeta Buda şi director adjunct, prof. dr. Nicoleta Han, cu sprijinul Consiliului Şcolar al Elevilor, a organizat o campanie umanitară adresată copiilor ce provin din unitățile publice de protecție socială. În acest sens, prin proiectul caritabil “Ne unim să dăruim!”, elevii și cadrele didactice au colectat îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri, alimente ambalate sau sigilate, materiale educative etc. pentru copiii din centrele sociale sau de plasament din Baia Mare.
               La această activitate de voluntariat au participat  300 de elevi și 15 cadre didactice din liceu.
              În intervalul 10-17 decembrie 2018 s-a derulat campania de colectare, cu implicarea elevilor și profesorilor de la C.E.N.T.
iar în 19 decembrie a.c. elevi din clasele a X-a şi a XI-a au intrat în rolul spiriduşilor lui Moş Crăciun şi au oferit daruri copiilor aflaţi în plasament la Casa de tip familial pentru copii şcolari şi cu deficienţe, de pe strada Cehov şi la Centrul Maternal de primire în regim de urgenţă, situat pe strada Dr.Victor Babeş, din Baia Mare. 
 
 
        Cu acest prilej, elevii  i-au colindat, cu multă bucurie, pe copiii celor două centre.
          BUCURIA vine din lucruri mărunte, LINIȘTEA vine din suflet,
 CĂLDURA SĂRBĂTORILOR vine din inimile noastre!
          
Informaţii şi foto:  prof. Alina Natalia Pop, coordonator proiect                                                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.