marți, aprilie 16, 2019

Competiția „Business Plan pentru firmele de exercițiu”, ediţia 2019

        Miercuri, 13 martie 2019,  s-a desfășurat etapa județeană a Competiției „Business Plan pentru firmele de exercițiu", activitate inclusă în Calendarul Concursurilor Naționale Școlare finanțate de Ministerul  Educaţiei Naţionale.
         Concursul constă în prezentarea, de către elevii implicaţi, ale unor planuri de afaceri ale firmelor de exerciţiu. Prin acest fel de activități organizate la nivel național, Centrul National pentru Dezvoltarea Învățământului Profesional si Tehnic îsi dorește să vină în sprijinul dezvoltării competențelor antreprenoriale ale elevilor, prin facilitarea corelării pregătirii teoretice cu pregătirea practică.
         De la Colegiul Economic Nicolae Titulescu” a participat clasa a XI-a A cu firma de exercițiu Pallas, coordonată de prof. Natalia Danciu. Elevii implicați în realizarea planului de afaceri au fost: Pop Bianca, Mălaimare Laurențiu, Dan Daniela, Gandi Ariana și Ungur Denisa.
                Au obținut Premiul I la etapa județeana și astfel s-au calificat la etapa regională, care a avut loc la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, în data de 11 aprilie a.c.
        Echipa firmei de exerciţiu Pallas și-a susținut planul de afaceri la Zalău, obținând Mențiune la etapa regională Business Plan, ediția a XI-a, 2018-2019.

            Felicitări tuturor!

Informaţii şi foto: prof. Natalia Danciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.