marți, aprilie 23, 2019

Olimpiada la disciplinele din aria curriculara TEHNOLOGII, etapa naţională, ediţia 2019


         În perioada 22-25 aprilie a.c., Hunedoara găzduieşte  faza națională  a Olimpiadei disciplinelor din aria curriculară Tehnologii, domeniile: Economic, administrativ și comerț și Turism și alimentație. La ediția 2019 participă 212 elevi din cele 42 județe ale țării, clasele a XI-a și a XII-a de la liceele cu profil economic și turism din toată țara.
          Festivitatea de deschidere a competiţiei naţionale a avut loc la Castelul Corvinilor (Huniazilor), luni, 22 aprilie a.c.
     Delegaţia judeţului Maramureş este formată din 8 elevi, clasaţi pe primul loc la etapa judeţeană şi este însoţită de dna prof. Camelia Poran.
          Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare are două reprezentate:  Both Alexandra, din clasa a XI-a A şi Rad Andreea, din clasa a XI-a F. Alături de fetele noastre, din lot mai fac parte elevi de la Liceul Teoretic "Emil Racoviță", Grupul Şcolar Borşa şi  Grupul Şcolar "Ion Ionescu de La Brad" Seini.
       Olimpiada se adresează elevilor din învăţământul liceal, filiera tehnologică, profil economic și turism, capabili de performanțe deosebite în domeniile studiate. Olimpiada urmărește să stimuleze elevii cu performanţe înalte, sau care au  interes şi aptitudini deosebite în domeniul ştiinţific şi tehnico-aplicativ.              
          Competiția națională constă în susținerea a două probe la Facultatea de Inginerie din Hunedoara,  una teoretică și una practică, după următorul grafic:
           - proba scrisă: 23.04.2019  (interval orar: 9.00-13.00);
           - proba practică: 25.04.2019 (interval orar: 9.00-14.00).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.